Shiatsu massage ter ontspanning

Een shiatsu massage ontspant lichaam en geest. Door het specifieke gebruik van drukpunten is de massage intensiever en heeft een diepere doorwerking en sterker helend effect dan traditionele ontspanningsmassages. Het lichaam ontspant en de maalstroom van gedachten komt tot rust. Emoties en spanningen komen vrij, waardoor de vitale energie weer gaat stromen.

Massage

De Shiatsu massage wordt door de kleding heen gegeven en vindt op een massagetafel plaats. Hoofd, nek, schouders, rug, benen, voeten, buik, armen en handen worden gemasseerd.

Wilt u het maximale effect uit uw massage halen?

Eet dan niet teveel voor de massage. Dit kan onprettig aanvoelen als u tijdens de massage op uw buik ligt. Na de massage kunt u zich moe voelen en/of het koud krijgen. U kunt ook juist veel energie krijgen. Dit zijn normale ontgiftingsreacties van het lichaam.


Drink tot 2 dagen na de massage tenminste 1,5 liter water per dag. Houd de ontspanning in ieder geval de dag van massage vast en verricht geen fysieke zware inspanningen.

Toe aan onspanning?

Breng uw lichaam en geest weer in balans en gun uzelf een moment van rust. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de mail of telefoon.

 

Let op: Deze massage wordt niet vergoed!